WRATH

jag blir lätt provocerad av vissa saker. jag kan ha ett grymt tålamod i många avseenden, men somliga saker tics me off. som att människor inte drar sin arbetsbörda och får lön för att göra absolut i n g e n t i n g. jag anser mig ha en relativt hög arbetsmoral och det får mig att se svart. idag kryper det i skinnet på mig och jag önskar att sveriges anställningslagar inte var så förlåtande. jag vill skrika det som alla redan vet DU ÄR VÄRDELÖS OCH TILLFÖR INGENTING. och så vill jag skrika det som inte alla vet DU FÅR LÖN FÖR ATT SITTA OCH SLÖSURFA PÅ DIN ARBETSTID OCH SE UPPTAGEN UT. att ingen vågat syna den bluffen trots att det är märkbart, gör mig förbannad.

så, nu har jag ältat det här nog. om några veckor behöver jag förhoppningsvis inte författa mig med denna människa längre. eller ja, helt enkelt se till att slippa.

(och grattis till min lilla E som köpte sin drömlägenhet idag. fan vad härligt!!)
Allmänt | | Kommentera |

COME LIFE

grolsch var awesome. jag och L dansade natten lång till något mystiskt afro-inspirerat band i källaren, tills det rann om oss. vilket inte är så svårt på marie laveau, där luftkonditioneringen är nill.

i övrigt känner jag mig stressad över något som jag inte riktigt vet vad det är. som att veckorna går för fort men ändå för långsamt. jag älskar hösten men bävar för mörkret som kommer med. vill att veckorna ska rusa tills det är vår och vi flyttar, samtidigt som ackochvehurskamanhinna och görasigavmedalltochköpanytt och städa? och nya tjänsten som inte skulle kunna börja tidigt nog, samtidigt som ojojförändringar och vadbetyderdethär förmigochallaandra. stressa för att ha fritid och stressa för att hinna koppla av. hur fungerar det egentligen?

så därför har jag börjat finna ro i konstiga saker. eller, inte konstiga saker per se, men för mig annorlunda. eller inte annorlunda heller, utan bara periodvis. träningen ger mig lugn. statiska övningar till kroppen darrar och musklerna är spända som fiolsträngar. och matlagning. jag tycker att det är skönt att laga mat. roligt nästan.
i helgen gjorde jag hjortronsylt. den ni.

jag och snäckis pratar livet på en brygga i thailand ;)
Allmänt | | 3 kommentarer |

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

ikväll är det den ultimata sommarkvällen för oss fattiga med 200:- kvar på kontot: Grolsch Block Party. en kväll som går ut på att barhoppa mellan olika butiker och barer och få gratis Grolsch. jag bara önskade att moder jord kunde bjussa på lite bättre väder. ska bli skönt att få komma ut ikväll, som en motpol till gårkvällen. som de pensionärer vi är, somnade vi i soffan klockan 21.30 efter en flaska vin och ost. 21.30?! dags att återgå till att vara 24, istället för 54.
Allmänt | | Kommentera |
Upp