småstadsliv

idag ösregnar det och jag och mamma spenderade quality-time med att äta dagobertmackor och te till frukost (lunch för mamma) och sedan få ryggmassage på Shiva. jätteskönt och jättebra men jag fick order om att min vänstra sida är ett stenblock och att jag inte får bära axelväska. yeah right. efter att ha fått armbågar och fingrar och gudvetallt inkört i ryggen är upplevelsen nu att det känns som att jag blivit överkörd av en ångvält. högst behagligt.

och sedan fick jag beviset för att byta batterilucka inte alls behöver vara så svårt som de påstår i stockholm där allt jämt ska vara så omständigt. i stockholm skulle jag lämna in den i tre till fem dagar och jag skulle få en lånetelefon och det skulle kosta si och så mycket. i lule fick jag den bytt på fem minuter och jag betalade ingenting för besväret, utan garantipapper eller nånting. thank you.
Allmänt | | En kommentar |

fall/drop/recovery

efter en lång och komplicerad operation är min bärbara dator vid namn lapdance på bättringsvägen. tillståndet var kritiskt på fredagsförmiddagen då lapdance efter flera återupplivningsförsök var redo att kasta in handduken. flera kirurgiska ingrepp prövades och slutligen insåg man att en transplantation var den enda lösningen. rehabiliteringen kommer vara påfrestande för både lapdance och dess anhöriga, då patienten förlorat minnet och måste börja om från noll. förhoppningsvis kommer lapdance återhämta sig fullständigt utan fysiska men. i nuläget ligger lapdance fortfarande inne på våning två på tieto enator men enligt läkarna är tillståndet stabilt och lapdance förväntas få komma hem på kvällskvisten alternativt imorgon. tack alla för de blommor och kort vi fått, samt erat fantastiska stöd under den svåra tiden! / anna & lapdance
Allmänt | | En kommentar |

questions of today.

mamma: anna, jag betalar för din nya hårddisk.
jag: ska du betala den?
mamma: ja, och när jag säger "jag" så menar jag att jag och pappa betalar.
pappa: och när hon säger att "vi" betalar så menar hon att jag gör det.

marriage is a tricky thing. märks ju att man lär sig hur den andra tänker iallafall.

igår var det en tung förlust i trivial pursuit där jag blev snuvad på vinsten med en hårsmån. det vägdes hursomhelst upp med kvällens tidigare utsökta middag och vinpimplande. men gud, please stop fucking me in the ass. först min hårddisk och nu detta väder? what is next?

två saker jag inte förstår idag:
- varför människor som använder handsfree ändå sitter och håller i mikrofonen när dem pratar, för att dem tror att det inte hörs vad dem säger annars. själva idén är väl att man ska ha händerna fria till att göra annat?

- varför ack så många män (och det är bara män..) går runt med stora sedelbuntar i fickan istället för att ha en plånbok med några hundra i? ni ser inte koola och rika ut, det ger er bara större potential till att bli rånad.

Allmänt | | En kommentar |
Upp