EN REMINDER

hej, det här är en reminder till dig själv inför 2012. att gå ut på årets hemvändarkväll kan vara det farligaste som finns. när du tänker "men var det inte lite roligt förra året ändå?", så säger jag NEJ, anna - NEJ.

du lämnar alltid den trevliga festen i någon slags panik över att det kommer vara kö. att oroa sig är väldigt onödigt för du får förmodligen köa (trots förköp), folk kommer onekligen bete sig som tjackade svin i kön och tränga sig före eller säga att de "känner stina och hon sa att jag skulle få gå in". högst troligt kommer du även frysa. väl inne kommer du behöva slåss för att komma fram till baren, bli armbågad i fejset på toaletten och högst troligt hitta någon som vill prata om att de flyttat söderut för att plugga till civilingenjör(verkar tydligen inte finnas andra utbildningar man kan läsa. konstigt).

sen kommer kvällen fortlöpa med att snacka skit om samtliga idioter man träffat under kvällen tills du ska hämta ut jackan igen. och får köa. och bråka med tjackade svin som vill tränga sig före. högst troligt kommer du svettas i denna dunjackspanik. för att sedan vänta på en taxi eller nattbuss medan du fryser. allt detta när du istället kunde stannat på din mysiga fest hela kvällen! 

men vill du mot förmodan göra detta igen nästa år är det bara att klä sig i hells angels-outfits, för då får du gå före allt och alla!
Allmänt | | Kommentera |

CHRISTMAS DAY

Tomten var snäll och det var en skön julafton. Fick bara en massa bra och fina saker och maten låg fint i magen! Avslutade med After-Xmas hos bror med öl och people. Spännande hur julen alltid är av eller på, hälften hade det bra och de andra ville inget hellre än att fly från föräldrarna. Det är nåt magiskt med julafton som verkar locka fram det sämsta ur människor och deras relationer.

Dagens om-jag-vore-diktator är att jag skulle förbjuda att någon får fylla år inom 3 veckor före eller efter jul. Nu börjar nämligen sökandet på den perfekta presenten åt M.

Två dagar på året ligger min far kvar i sängen och drar sig; juldagen och nyårsdagen. Inget är mer förutsägbart än detta. Andra bilden är när vi börjar länsa barskåpet efter tanterna har farit, då är det jul och avslappning på riktigt!

Allmänt | | Kommentera |

JUL 2011

hepp, jul vare här! jag flyr undan mors skrik i köket och fyller i listan istället:

Hur och med vilka ska du fira jul i år?
- med familjen i norr
Vad önskar du dig i julklapp?
- jag minns faktiskt inte vad jag sagt. En sport-bh haha. annars önskar jag mest att det blir julefrid.
Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
- robin hood och piff och puff.
Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
- ja, de ser alltid likadana ut.
Har du firat jul utomlands någongång?
- nej, samtliga 25 år har firats på samma sätt.
Vilket jullåt är den bästa?
- O helga natt med tommy körberg
Vilken julfilm är den bästa?
- love actually
Har du varit Lucia någongång?
- nä, jag överlämnar gärna eld-och-stearin-i-håret till nån annan!

Pepparkakor
- Lussebullar (om det är med mandelmassa)
Ischoklad - Marsipan (gillar inget dera)
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Ge - Få
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss (inte sett nån)
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst


jag, när jag säger "god jul"
oo heeeeeeeeelga
naaaaaaaaaaatt

Allmänt | | Kommentera |
Upp