EN LISTA

3 favoritfunktioner på min telefon
night mode och ficklampan använder jag nästan jämt! 

vad ska du göra ikväll?
det är nyår så min trio ska äta en trerättersmiddag och sen får vi se vad kvällen bjuder på. jag hatar egentligen nyår så detta får bli en bra kväll som vilken lördag som helst.
 
Vad blir du glad av få höra att du är?
orädd och hungrig. känner att jag aldrig vill vara någon som inte vill lära mig mer eller kunna bli bättre. 

vad gjorde du för ett halvår sedan?
tydligen så åt jag och sigrid en lunch på mälarpaviljongen och stektes nästan bort i det varma vädret. vi beslutade oss för att dricka vin och skåla eftersom det var den sista semesterveckan. the end of en era liksom.

 
vad läser du just nu?

Nyckeln, och jag känner att jag aldrig aldrig aldrig vill att den ska ta slut. sen tänkte jag börja på Alltings början.

när var du avundsjuk på någon senast?
igår när L berättade om sin idylliska paris-lägenhet med stora fönster och balkong runt lägenheten och med söt landlady.

3 senaste smsen du fått?
C'est qoui ce bordell??!
Eller 1145 jag är lite sen
Jag sa inte att du inte är normal

beskriv de kommande 3 timmarna?

jag har nu gått upp, druckit mitt morgonkaffe och ska klä på mig och ta en promenad med E. sen göra mandelparfait till kvällen. omnomnom.

något du tycker är roligt?
 
 
 
 
 


Allmänt | | En kommentar |

INFRIADE LÖFTEN

tänkte att det var dags att börja se tillbaka på målen som sattes förra året. ja, det är inga löften. men mål kan man alltid ha. det såg ut såhär:

löften för 2013?

* springa tjejmilen - CHECK
jaja asså det blev midnattsloppet, men vem bryr sig? mitt mål var inte att springa en mil med bara kvinnor, mitt mål var att springa en mil. and i did.
 
* säga snälla saker till människor som gör bra saker - CHECK
ja, alltså faktiskt. utan att jag mindes att jag hade satt det på den här listan så har jag aktivt försökt komma ihåg att lägga en hand på personernas armar och säga VAD BRA DU ÄR eller VAD BRA DET DÄR DU GJORDE VAR. detta har naturligtvis kommit mkt mer naturligt på jobbet än privat, eeeehehe. tåls att tänka på, det där.
 

* gå till tandläkaren - CHECK

yes. gjorde det och genomled gråtandes hela besöket. pappa slet även ur min tungpiercing i helgen med två tänger, äntligen. men det var ju inget nyårslöfte.

* ta mer bilder - can't say that i have

* fräscha upp min spanska - hahahahaha nej


more to come om året som gått... måste nu bara gå och sova efter att ha bilat hela vägen från lule. DÖD.
Allmänt | | Kommentera |

JUL

Dagen före dopparedagen har bjudit på långpromenad med rosiga kinder och stelfruset hår. Behövde det efter för många dagar av stillasittande, eller ja - som det blir när man är här i mörkret; man ligger inne under en filt framför tvn. Såg Hobbit på bio och tänkte att det var konstigt att sitta i samma salong fast 10 år senare och se Frodo. Sällan man växer upp med en film på det sättet.

Nu ligger jag i sängen med en varm kropp bredvid att värma tossingarna på. Längtar lite underligt mycket till morgondagen, få dricka glögg, se de tända islyktorna och vara extremt varm när mamma får för sig att elda en brasa fastän det är varmt.
Allmänt | | Kommentera |
Upp