blirp.

efter en lång ledighet är jag back on track, nio dagars arbete på raken. detta toppas sedan med en fin opponering. oh yes. let's go! men först, lite dexter med snuggles.

image111
så här mycket lyssnar barn på vad jag vill
Allmänt | | En kommentar |

ere så?

hemvändarfest låter som något trevligt. det är trevligt. förutom att människor står i krogkön som om det vore the actual road to success eller något. var lite sådär smådarrig i benen efter att försökt stå så luft är tillgängligt. inte alla som kan säga att dem tränat lårmusklerna i kön till krogen. i should give that jane fonda a call.. lite nya uppslag till träningsvideos. för övrigt är det min första upplevelse då shots serveras i whiskeyglas, enligt den föreskrivna mängden dessutom. konstaterandet att alla som inte dansar är våldtäktsmän satte fart på alla dem där konstiga som bara står och hänger i hörnen och hemvändarfest betyder att man både träffar människor man vill se och människor man absolut inte önskade träffa.

för övrigt är tysklandsbiljetterna bokade och betalda. i januari är det jag, min baby och guten tag berlin. och som en parentes har jag hittat min nyårsklänning och tycker att det ska bli skönt att få sova sked om två dagar.

Allmänt | | Kommentera |

this little piggy..

jag vet inte varför jag är så fascinerad av astrid lindgren, då jag inte är något större fan av hennes böcker. visst får jag gåshud av bröderna lejonhjärta och pippi är väl en kool brud, men alla andra var ju bara så fruktansvärt frustrerande och ociviliserade människor. emil, that little bastard. nils karlsson pyssling, that little bastard (på riktigt, han var ju jätteliten.) men av någon anledning så sitter jag som fastnaglad framför dokumentären om henne, på samma sätt som jag såg hela hennes begravning på tv när hon dog. storbölar och fnissar på samma gång åt den häftiga tant hon var. hade jag velat vara kompis med någon så är det astrid. hon bara slänger ur sig visdomsord efter visdomsord.

och så passerade julafton som i ett töcken av choklad, öl, köttbullar och julklappar. tycker alltid att juldagen upplevs som jordens anti-klimax. allt det där som människor har hetsat över i månader, lagt ut så mycket pengar på, känt sån stress över, passerar på en dag och så äter man resterna av den i en vecka. turbulensen av julafton lägger sig så fort att juldagen känns som årets siesta. intressant faktum. det ska iallafall köpas en tv. materialisten i mig hoppar av glädje.

image107
när ens mor hånar en för att man är dålig på sällskapsspel
gäller det att slå tillbaka där det sårar som mest.
- hennes marsipangris blev zorro-markerad på magen.
in your face mommy liksom
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp