TOMORROW IN A YEAR

igår var vi på Dansens Hus och såg Tomorrow, in a year som kan beskrivas som en elektro-opera med dans, med musik av The Knife. mina förväntningar var skyhöga och tyvärr levde den inte alls upp till mina förväntningar. den hade sina stunder då man trodde "nu! nu blir det något!" men det kom aldrig. det kändes för pretto, för minimalistiskt, för spretigt. nej, jag var verkligen besviken. tåls att påpeka att jag inte somnade dock, som killen framför mig gjorde. och alla som ställer sig upp och klappar och busvisslar efteråt - gör ni detta för att ni faktiskt fattade budskapet eller för att ni tror att ni ska förväntas tycka att det är bra?

något som dock levde upp till mina förväntningar var ölen på spitfire. den gör mig aldrig besviken.

Allmänt | | Kommentera |

OSLO T.O.R

varför är det aldrig människor som heter samma sak i serier? det finns ju liksom aldrig två thomas eller två anna i en serie. de vardagliga misstagen som uppstår i livet som "jaha, du menar DEN sara.." det händer ju aldrig i serier eller filmer. inte särskilt verklighetstroget om ni frågar mig.

i helgen har jag nog gjort min snabbaste utlandsresa. ner till oslo på eftermiddagen och hem idag. man har blivit så van vid den turen att det inte känns konstigare än att ta tunnelbanan till jobbet. en ryggsäck, säkerhetskontroll utan de dumma skorna som piper (check!), sväng vänster vid taxfreen, nästan alltid gate 7 i sverige och gate 43 på vägen tillbaka. och sen ett nsb-tåg i valfri riktning. nåväl.  hemlagad sushi var fruktansvärt gott och jag har hittat mitt drömhus. synd bara att det är några miljoner bort. imorse försov jag mig och missade den efterlängtade hotellfrukosten och nästan mitt tåg också. men jag hann, och jag kom hem till en kille som lagat den godaste maten och tänt alla värmeljus.

prague
Allmänt | | Kommentera |

FIGHT FOR YOUR RIGHT..

hello mah darlings. denna vecka har bara sprungit förbi och lämnat mig med lite udda tankar, såsom - varför finns det aldrig några personer med samma namn i serier? det är ju aldrig som att man kollar på typ skilda världar och det finns två daniel. daniel p och daniel b liksom. helt overkligt. i riktiga livet har man ju alltid flera vänner med samma namn.

helgen har inneburit femkamp (sumobrottning ftw), ölprovning och middag i goda vänners lag. rejäl träningsvärk efter femkampen, men den största bedriften var att jag klådde mark i jet-ski-momentet. never felt so proud! ölprovningen var ytterst rolig - nu vet jag allt om underjäst och överjäst öl, samt provat en hel del nya smarriga sorter.


Allmänt | | Kommentera |
Upp