aallrighty..

Regeringen arbetar för större jämställdhet vid övergångsställen. Nu har man beslutat att ge Väg­verket i uppdrag att ta fram en "Fru Går-man"-skylt. Vi har många vägmärken med karlar på, men i trafiken finns också många kvinnor, säger statssekreterare Leif Zetterberg på näringsdepartementet till SVT:s Aktuellt. - Metro 30/4

alltså JESUS CHRIST! ska man skratta eller gråta? igår pro-age deodorant, idag fru går-man. mina damer och herrar - här har vi sveriges jämställdhetspolitik i ett nötskal - riddarna kring runda bordet slår näven i och tycker att "hörni, det här med lika lön för lika arbete känns ju jäävligt 2007, kan vi inte hitta på nåt annat? det här med herr-går-man tycker jag känns helt fel." man blir ju tamigfan mörkrädd! och denna leif zetterberg måste ju känt att hans kommentar till svt var otroligt givande. och sen så ska det ju naturligtvis vara "dagens fråga på stan" om det här är ett riktigt beslut, varpå typ 2 av 3 svarar "jamen absolut, jämställdhet är jättebra!" raaaaahh! det är ju såna som du som gör att politikerna kommer undan med det här, så att dem kan säga att dem gjort något för att främja jämställdheten. "vi har ju trots allt ökat jämställdheten vid övergångsställen"... nästa uppståndelse kommer säkert bli att Fru Går-man är opropertionerlig och inte alls representerar en naturlig kvinna.. niggah, plz..

image134
ja uää, damn you herr går-man,
du representerar verkligen det patriarkat som
spottar på oss kvinnor! FÖRJÄVLIGT ÄR VAD DET ÄR! erh...

Allmänt | | En kommentar |

jag har en rynka under armen.

men ååååååå. allvarligt?! pro-age deodorant? är det här verkligen var vårt samhälle har hamnat? hur mycket kan man åldras i armhålan liksom?
Allmänt | | Kommentera |

the average joe.

idag var det som att utomjording tog över min kropp och gjorde vuxna saker. utvecklingssamtal med chefen, för att sedan äta lunch med lovisa ("så hur går det med din asiat-fobi?" kläcker lovisa ur sig på sushirestaurangen..). efter detta skulle vi gå på andy warhol-utställningen på moderna museet, men givetvis är måndag okulturella dagen då allt sånt är stängt, så istället spelade vi schack på kulturhuset. tydligen är två unga tjejer lite minoritet på den avdelningen (who knew?) så vi fick publik. efter denna trevliga tillställning som slutade 1-1 begav jag mig till lägenheten och plockade ihop saker och hade samtal med tanten om att jag vill säga upp den. vidare för att handla mat, skaffa bonuskort på ica (...) och laga mat. (riktig mat!) och nu spanat efter nytt jobb och adressändrat. jeeeez. igår i dokumentären The Human Footprint så sa dem att "the average person" - vem fan det nu ska vara - flyttar tio gånger i sitt liv. jag är uppe i sex redan. dem sa även att man dricker ungefär 13000 öl i sitt liv. haha.

image133
L: - det är så konstigt när dem säger att "kyrkan är öppen för alla",
för det är liksom inget annat ställe där man känner
sig så malplacerad och obekväm som i kyrkan.

det är ganska skönt att den här människan är tillbaka.
Allmänt | | En kommentar |
Upp