THE CHINESE EXPERIENCE

effektiva dagen deluxe. efter gårdagens skitdag på jobbet unnade jag mig en (två) öl på stadens torg och höll mig undan M:s baciller. idag har vi (ni-vet-när-man-är-för-sjuk-för-att-göra-nåt-kul-men-för-frisk-för-att-ligga-stilla) bytt in spel som vi inte vill ha kvar i flytten (1600:- tack så mycket), packat kartonger, skruvat loss stolsdynorna i köksstolarna och tvättat dessa, fixat säkerhetskopieringen på mac:en, åkt och köpt färskt valnötsbröd och förtärt detta till frukost. over all en bra dag. nu är vi dock slut som artister och lugna oss lite med GT.

jag vet att jag ligger efter med bildvisningen. men här kommer lite bilder från min sämstkamera. vi har ännu inte sorterat alla hundratals bilder från systemkameran.

strosade i Yuyuantan park
satt bland körsbärsträden
tittade på trötta pandor
utsikten från balkongen i bangkok
satt på takbaren och drack godaste mojitos
och tittade på staden
övervägde en massage hos Miss Puke
hängde på khaosan
åt frukost här
och hittade charley brown's där de hade de bästa daiquirisarna (svårt ord)
klättrade på muren (vi besteg den branta backen längst bort på bilden)
och blev väldigt svettiga
åt middag hos den här killen
och hängde med mami
Allmänt | | En kommentar |

I COULD SEE YOU PUSHING IT, YOU SPEED DEMON!

äntligen hemma, eller vad man nu ska säga. tiden är nu egentligen kring 02 på natten men vi kämpar oss vakna med kaffe och tv. jisses vilken resa! thailändskt nyår, galna middagar, festande, biljard, nya glasögon, sol och bad, en promenad på muren och ett tandläkarbesök bland annat. jeez! efter 5 år vågade jag mig äntligen till tandläkaren. efter 10 minuter tittade tandläkaren på mig och sa "please relax, your teeth are really perfect, you have nothing to worry about" och jag släppte mitt svettiga ansträngda grepp om tandläkarstolen. de fixade faktiskt M's fruktansvärt missfärgade tänder också - så även han fick ett colgatesmajl.

rubriken ovan fick M höra när vi åkte tobaggo (typ bobsleigh) ned från muren, av en galen kanadensare. jag har förmodligen aldrig skrattat så mycket.

bilder får ni en annan dag. nu ska jag dricka kaffe med caro. men ni kan få en på mina tänder. i know. is niceeee som borat skulle sagt.Allmänt | | Kommentera |

ÄNTLIGEN FRAMME

Skrattar åt mig själv när jag övervägde att ta vinterjackan och mössa med mig. beijing levererar 20-25 grader varje dag och jag inser att jag har alldeles fel och för lite kläder med mig. dock en bra anledning till att köpa på sig nya saker som den sanna materialist man är. har redan köpt två par glasögon för det fantastiska priset av 510 pix. det ena paret tog 10 minuter att göra, det var bara att sätta sig ner och vänta med en kopp kaffe medan de fixade glaset. lite skillnad mot sverige där man får vänta en vecka eller så. de scannar glaset på de nuvarande glasögonen och tjipp så äre kirrat. i övrigt äter vi god kinesisk mat för 4 kronor och besöker tempel.

 

första dagen. inget hjälper bättre än en tsingtao för att kurera jetlag.

Allmänt | | Kommentera |
Upp