speak slow.

igår efter att jag och ante valt ut kakel till badrummet (som för övrigt kommer bli fett snyggt med schackrutigt golv och vita väggar med svart mosaik..) lagade vi lite indiskt till middag innan jag begav mig ut och gjorde en öl-öl-bio-öl-kväll med sigrid. vi skrattade åt faktumet att uteserveringarna var fulla med tappra huttrande svenskar trots att det regnade och egentligen inte var något typiskt öl-väder. kommenterade det till bartendern och sa "är inte det här ganska typiskt svenskt?" och hans respons var att "jo, men det är så det är. folk sitter inte på uteserveringar för att dem vill. dem sitter för att dem KAN".

sen svullade vi på bion och fick specialbehandling av dem som jobbade där, för att jag var anställd på sf. fattade ingenting. sådär trevliga är aldrig vi på sergel. hah. påtal om jobbet har jag även råkat hamna i ett litet klister på grund av mina kära arbetskamrater :P så nu väntar väl samtal med the boss ikväll...

jag är utmattad. en tenta står imellan mig och mitt sommarlov från skolan. sen går jag på mitt sommarschema på jobbet, men förhoppningsvis hinner jag andas lite i juni. jag söker någon frihetskänsla som jag tror att jag inte kommer hitta i stockholm. jag måste längre bort, se något nytt, andas annan luft och gå på annan mark. jag måste bort ifrån tv-repriser, väckarklockor, handla på ica och arbetskläder. och det måste ske pronto.
med sällskap eller utan, jag måste bort en stund.
wish I was pounding out a new beat
I trade my old shoes for new feet
I grab a new seat
I don't like the one I got,
the fabric's wearing through
and it's wearing me out
so watch your head and then watch the ground
it's a silly time to learn to swim when you start to drown
Allmänt | | Kommentera |

you crazy s.o.b!

"... "låta andra prova o göra misstag innan jag själv provar". baby love är det då jag som provat först? då kan din psykologroll i vårat förhållande både vara berättigad men samtidigt ifrågasatt. love u"

haha, jag älskar att mina vänner har sån självinsikt! tänkte ju inte nämna några namn, men erika var ju inte sen att inse att hon är en av mina hals-över-huvud-vänner som gärna går på impuls. det är excentriskt, obstinat, ogenomtänkt... och alldeles alldeles underbart.

image5


nu har jag varit hos karin och klippat till luggen litegrannaaa. ska blaffa i en färg imorgon också
så jag är really nice and dandy tills på lördag. för då är det P-A-R-T Y? because i GOTTA!

- my mum could never see the irony in calling me "son of a bitch". - Jack Nicholson
Allmänt | | Kommentera |

fisksoppa och stuff..

"jag älskar att du startar en blogg typ 3 år efter hypen när alla börjat lägga av. i love it!" sa jennie till mig.
ja, men sån är ju jag. jag startar en blogg när alla andra tröttnar. vi är en bra bit in på 2000-talet, långt
efter kvinnornas emancipation och då ställer jag mig och lagar fisksoppa åt min karl som är på jobbet och bjuder byggarbetarna på kaffe som världens hemmafru. jag lärde mig klockan när jag var typ 10 bast (jag fattade helt enkelt inte hur klockan kunde vara 23 när det bara fanns 12 siffror på den där runda saken..) och jag skrev medvetet fel på mina prov i skolan för att jag inte ville vara bäst i klassen. jag ville inte vara on top of the game. som jag sa till jennie - jag är ju ingen trendsetter. jag är en trendbreaker!
jag gillar att vara sen helt enkelt. låta andra testa och göra sina misstag innan jag träder in. nu kan jag bara vara en i mängden av alla vardagsbloggare som skriver om min fisksoppa. och det är inget konstigt, för det finns redan tusentals andra som skriver om intetsägande saker!
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp