Med hjärtat i halsen

Jag var oväntat lugn idag. Jag har sovit gott hela natten och vaknade utsövd. Spenderade kvällen innan med att googla "kuggade uppkörningar " och skrattade gott åt alla sjuka prov som folk upplevt och personer som fått hjärnsläpp och kört på fel sida om refugen. Hahaha skrattade jag. Och körde iväg med handbromsen i. Nåja, hann ju upptäcka det och förättaren hade överseende. När vi kom tillbaka hann jag inte stänga av bilen innan han sa att jag klarade det. Så skrek jag och grät på samma gång. Kanske fanns lite nerver inblandat ändå. "jag har lätt för att älska människor. Lätt för att älska men svårt för ytliga bekantskaper. Jag viker alltid ut mig för mycket. Slänger av mig alla kläderna direkt. Pratar för mycket eller för lite. På eller av. Vill du ha mig eller inte?". - Dyngkåt och hur helig som helst
Allmänt | | Kommentera |

The good life

Då har man levt the good life i en vecka. Flugit businessclass på flyget, druckit skumpa och bott på hotell som var dyrare än min månadslön. Jag har gjort min första affärsresa helt enkelt. Och det har varit fab. I Norge är folket lite rikare, lite gladare och vädret är lite bättre. Att få hänga med i ett projekt från början till slut och göra det bra är en sån otroligt skön känsla. Jag känner mig otroligt stolt över mig själv och mina kollegor att jag bara vill skrika ut det. Bäst var nog dock att två personer som lyckas med att klara av denna resa och uppgift galant (och som dessutom lider av lätt kontrollbehov) håller på att missa flyget. Inte för att vi var sena, men för att vi höll på att missa att kliva av tåget vid Gardermoen.
Allmänt | | Kommentera |

SATURDAY NIGHT LIDADIDADIDADAA

... be my baby! jag fick en otrolig lust att lyssna på whigfield for old times sake. men så roligt ska vi inte ha det, vi ska ha det ännu roligare.

jag laddar inför norge-resan på måndag. spännande men ack så nervigt. jag insåg att jag för första gången kunna sätta autosvar på mailen som säger "jag är på affärsresa och är åter...", men det kändes så vuxet och snobbigt att jag nästan fick panik. så jag lät bli.

för stunden laddar jag inför denna kväll istället. middag med tjejorna, en hel del vin har inhandlats och det vankas sällskapsspel. synd att dem inte vet att jag kommer äga på rappakalja. och så fick jag billig hårfärg idag, när frisören inte kunde räkna 15% av totalpriset. jobbigt att ha kampanjer när man inte vet hur man ska handskas med dem. nåväl, desto gladare blev jag, och mitt hår.


i love my iphone
Allmänt | | Kommentera |
Upp