GOOD TO BE BACK.

det känns fint att ens karl är tillbaka och lagar mat i köket igen. två dagar på jobbet med köpesmat är varken billigt eller särskilt gott i längden. och efter en helg med idiotiska kunder är det tacksamt att vara tillbaka på ett jobb där människorna faktiskt har en orsak till varför dem är lite knäppa.

"Balkong i salongen? vaddå? betyder det att man sitter utomhus?"

Allmänt | | Kommentera |

PORRTV.

det finns matlagningsprogram och så finns det porr. det är två krafter som inte bör förenas. mat-tina hon är bra, hon är helylle, lite av en laughing stock, men still - det är tina och hon är svensk idyll. det finns han snyggingen på svt som lagar mat på natten som har roliga gäster, och ptja, per morberg han är ju bara en sort för sig. kan sådär manligt slita en kyckling mitt itu samtidigt som han torkar bort svetten från pannan. och allt det här känns okej, det känns matlagnings-tv. men sen. så sitter man där i soffan på jobbet på sin rast och tittar på tv, så är hon där. Nigella. so utterly disturbing som hon skulle sagt på sin ring-a-ding-ding-darling-brittiska. urbilden av en pinuppa, förklädd som tv-kock. bilden fokuseras på när nigella sakta ringlar ner honung i en skål med sin överkropp i bakgrunden, oskyldigt klädd i bomullströja men obviously korsett under. ler lite under lugg när hon intensivt pratar om "the glossy-ness" som uppstår när man smetar körsbärssylt på en macka. och det är porr! PORR! porr-matlagningsprogram. och sen med sitt största gap tar hon en tugga av det hon lagat och slickar bort det kladdiga runt munnen. oh my lord! ingen kan ju någonsin komma ihåg recepten efter att ha tittat på hennes program. nej, tacka vet jag "i survived a japanese gameshow". det är ju kvalitets-tv.

Allmänt | | Kommentera |

JUST LIKE THAT.

det är rätt skönt att jobba kvällar, iaf när man slutar 21. då kan man sova ut, lura sin pojkvän till att försova sig, laga en mysig frukost av allt man hittar i kylskåpet (inte bara en torr skiva bröd med en halv skiva ost och två klunkar kaffe som det brukar bli när man har bråttom på morgonen. alternativt inget alls), ta en morgonpromenad, städa lite. men idag kör jag "let it go"-principen, då jag fått order om att slacka ner lite och inte ha planer. jag var trött, så jag sov istället för att promenera. jag var hungrig, så jag åt. tvätten borde tas ner från ställningen, men det stör ingen om den hänger kvar lite till. borde kanske dammsuga soffan, men nah. min lägenhetstant vill ha pengar till flyttstäd, jag skulle kunna vara upprörd.. but i'm.. letting it go. just like that.

Callie: Did anyone ever think you two were a couple?
Meredith: No, because we screw boys like whores on tequila.
Cristina: Then we either try to marry them or drown ourselves.
Callie: Huh.


Season 4 <3
Allmänt | | Kommentera |
Upp