SNOWY

jag har åkt hem till mamma en sväng. åkte hem med grym träningsvärk och har nu låtit cecilie gå lös på min rygg. min massör är en gudinna. hon vet när man ska prata, när man ska vara tyst, vart det gör ont och vart det gör ont utan att jag vet att det gör ont.

nu ska jag snart visa min skillz i pensionärssporten no 1: minigolf.

Allmänt | | En kommentar |

PACKAPAPPASKAPPSÄCK

så efter en helvetes vecka i norge (eller ja, på väg hem från, snarare) är jag äntligen åter. efter 15 timmar på bussar och tåg fick jag snuggla in i mitt hjärtas famn och vakna i min egen säng. känner mig dock lagomt labil. jag är så extremt slut. och vetskapen om att jag ska sätta mig på ett tåg tillbaka, klockan 0600 imorgon bitti, får mig att vilja krypa ihop till en liten liten boll som det står "do not open until x-mas" på.

men jag försöker ta det chill. intala mig själv att jag snart är tillbaka (vilken dag är oklart, pga vulkanhelvetet) på hemmaplan på någon trevlig uteservering. det där med vulkanutbrottet känns för övrigt bara helt osannolikt. en vän sa att det kanske var den mest bisarra mening hon någonsin hört någon uttrycka "jag är fast i ett annat land pga ett vulkanutbrott". känn på den. men då kan man checka av den punkten på sitt livs to-do-list; "punkt 21: blivit drabbad av ett vulkanutbrott". den skulle hamna mellan "punkt 20: bo med mitt mentalfall till ex medan han dejtar en ny tjej" och "punkt 22: inandats tårgasregn".

i övrigt blev jag arg i helgen när emmie åkte ur. lördagen skulle innehållt fransk klubb på landet, men när regnet började falla som på en septemberkväll, så ägnade vi natten åt rödvin och cluedo. jag blev snuvad på förstaplatsen - jag visste att det var överste senap med ljusstaken, men att mordet took place i danssalongen - det hade jag missat.

jag blev sugen på palt när jag såg denna bild som alma lagt upp från

vår paltkväll hos mig i höstas. mmmm, palt.


Allmänt | | Kommentera |

TYP HÄR?

sitter här i min ensamhet i norge på mitt hotellrum efter en omskakande dag. panik när kollegan får akut magknip på flygplatsen och tror att han drabbats av blindtarmen. jag fick iaf med honom på planet och har nu skickat honom till sängs med diverse magmedicin och värktabletter. försöker mentalt förbereda mig för morgondagen medan grannen pumpar whitney houston på högsta volym. okej, systembyte och uppstart på ny biograf. skulle jag palla det själv? jo, fan det skulle jag. grym kvinna reder sig själv, som det gamla djungelordspråket lyder. men magen pirrar. det mentala stödet är viktigast och det hjälper att man är två.

i övrigt har jag fått ett coolt hotellrum med tre (?) sängar. hon i receptionen log när vi kom och sa "jamen visst, ni är här rätt ofta va? jag har uppgraderat era rum!" jodå, jag tackar jag. jag bara önskar att minibaren ingick så jag kunde få känna mig som carrie från sex and the city med ett glas vin (á 150 kr) i handen. men så kul ska vi inte ha det.

i övrigt saknar jag agnes. idag när vi klev av flygplanet så blundade jag och i värmen så kändes det nästan som att vi var i thailand. om mindre än tre veckor ligger vi på stranden med varsin bucket och då kommer sverige kännas lååångt borta.


typ här kanske.

Allmänt | | Kommentera |
Upp