HOW TO FIGHT LONELINESS.

okej tjipp tjipp, jag har fått sova länge två dagar i rad och jag är inte lika bitter som i förra inlägget. och så kommer min man hem idag. och det är bra. jag blir nämligen nedstämd av att vara ensam. alltså ensam-ensam. jag älskar min ensamna morgnar när han har åkt till jobbet och jag kan lalla runt i lägenheten med nyhetsmorgon och kaffe, lyssna på lite musik utan att han pikar min högljudda falsksång och ligga och dra mig och ha hela sängen för mig själv. (i vanliga fall ropar jag väldigt mycket "men!-du-ligger-på-min-sida-HÄR-ÄR-MITTEN!" som i the break-up med jennifer aniston då dem tejpar en mittlinje haha). så det är mysigt. men när han är borta länge och i andra städer, wtf! då äter jag korvstroganof en vecka i sträck. (heter det i streck eller i sträck?) hursomhelst, det är helt sant. det här är typ.. sjätte dagen jag kommer äta det. och jag har en låda tills imorgon också. mamma blev lite orolig och frågade om ica hade slut på alla andra saker utom korv. men så är det ju givetvis inte. det börjar med att jag laddar upp "mmm.. han åker bort, då kan jag äta det" och så gör man det. sen är det ju billigt och till slut blir det som en tvångstanke. och det är viktigt med billigt just nu. kina är 2 veckor bort och just då knackade CSN på dörren och vill ha tillbaka pengar av mig. men jag får en mördarblick av mina vänner om jag klagar mer om detta. min skuld är ca 7000 kronor så jag ligger i lä i jämförelse. nej nu har jag pratat osammanhängande tillräckligt, jag ska bjuda pussy på födelsedagslunch på vurma.
Allmänt | | Kommentera |

FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE

 jag är låg på energi. om människor får vinterdepressioner så får jag... vinter-vår-slask-depression? jag tänker att det är för att jag är trött och behöver sova, men en ledig dag hjälper bara den dagen. nästa dag är jag lika håglös och trött igen. så vaknar man ironiskt nog till nyhetsmorgon där en linblond depressions-expert glatt ler och säger att det handla om att fake it til you make it, att intala sig själv att man är pigg och glad så hjärnan övertalar sig själv att man är det. så jag försökte skratta när jag insåg att kaffet snart var slut, log i den gråa sörjan till jobbet, tittade lite småfinurligt på alla på rusningstrafiken och hanterade jobbdagen som att jag älskade varenda person jag pratade med. jaha men sen då? då var jag ju så himla trött efter en dag med totalt fejkande. WHAT THE FUCK?! jävla smilfink, det funkade ju inte alls. middag med pussy var desto bättre. nu fattas bara en varm storsked.
Allmänt | | Kommentera |

BYE LADIES

så har min lediga helg invigts och det blir middag med fina vänner. visst ska det bli mysigt, men vädret är inte att leka med. igår var det öl och middag på stadens torg, som var lyckat men med servitrisen som glömde bort oss och därmed uppmuntrade till springnota. till slut kom hon fram som en skamsen slavpojke och vågade inte möta oss med blicken.  jag går tillbaka i bloggen och läser inlägg från våren och inser att den måste infinna sig snarast för min sparlåga börjar ta slut. i övrigt fyller min lilla smula år imorgon och jag ska kirra mig en dejt med henne.

Allmänt | | Kommentera |
Upp