EN REMINDER

hej, det här är en reminder till dig själv inför 2012. att gå ut på årets hemvändarkväll kan vara det farligaste som finns. när du tänker "men var det inte lite roligt förra året ändå?", så säger jag NEJ, anna - NEJ.

du lämnar alltid den trevliga festen i någon slags panik över att det kommer vara kö. att oroa sig är väldigt onödigt för du får förmodligen köa (trots förköp), folk kommer onekligen bete sig som tjackade svin i kön och tränga sig före eller säga att de "känner stina och hon sa att jag skulle få gå in". högst troligt kommer du även frysa. väl inne kommer du behöva slåss för att komma fram till baren, bli armbågad i fejset på toaletten och högst troligt hitta någon som vill prata om att de flyttat söderut för att plugga till civilingenjör(verkar tydligen inte finnas andra utbildningar man kan läsa. konstigt).

sen kommer kvällen fortlöpa med att snacka skit om samtliga idioter man träffat under kvällen tills du ska hämta ut jackan igen. och får köa. och bråka med tjackade svin som vill tränga sig före. högst troligt kommer du svettas i denna dunjackspanik. för att sedan vänta på en taxi eller nattbuss medan du fryser. allt detta när du istället kunde stannat på din mysiga fest hela kvällen! 

men vill du mot förmodan göra detta igen nästa år är det bara att klä sig i hells angels-outfits, för då får du gå före allt och alla!
Allmänt | | Kommentera |
Upp