EN LÅNGHELG

New York är höstruskigt nu och samtidigt som jag sörjer att barerna snart inte kommer ha vidöppna fönster så är ju detta min favoritårstid. Få vakna till regnsmatter, ta fram kängorna och tända värmeljusen.

Har en fin långhelg, klättrat och utgång med Frida för att fira våra månader och år i den här staden. Chinatown kändes som rätt ställe och avsluta på en speakeasy bar, för det blir inte mer newyorkigt än så. Vi konstaterade att det sämsta med staden hittills är ljudnivån, klasskillnaderna och hettan medan det bästa är egentiden, valmöjligheterna och att folk faktiskt tittar en i ögonen och ber om ursäkt i myllret av människor.

Idag var det fortsatt perfekt museumväder så S och jag tog en tur till Tenement museum som stått högt upp på listan länge. Det är ett ställe där man besöker olika immigranters bostäder och en guide berättar om livet de levde. Vi följde John Schneider som drev en bar på slutet av 1800 och för den här snäckan som har svårt att ta till sig mkt information via text var det här grymt.

Ikväll presidentdebatt och tacos. Ett hett (ha) tips är att hacka chili och sen duscha. Tog ett tag att fatta varför min snippy var on fire.

Allmänt | |
Upp