COLD SPRING

Vi tog ledigt och flydde stan för ett dygn. Efter en vecka av onda fötter och förkylningar fick det vara nog och vi kände oss tillräckligt bra. Cold Spring är en liten stad som på alla internets sidor beskrivs som "quaint". Vilket förmodligen är det bästa ordet för att beskriva det. Det finfina är att du bara behöver ta metro north (motsvarande pendeltåg) i en timme för att se detta. Efter att ha hajkat i vindstilla 27 grader konstant uppför, tog vi in på Bed and Breakfast, åt och drack en massa på fransk bistro och köpte glass.

Det här var den mest normala bild S lyckades ta på mig. Fråga inte vad jag gör. Dag 2 tog vi en trolley till Beacon och gick på museet Dia: och försökte förstå oss på utställningarna innan vi åkte hem igen. Efter det var det rätt fint att komma tillbaka till stan, rasta nyblivna föräldrarna E och B på restaurang och sen ÄNDÅ ha två dagar ledigt kvar *klapp klapp klapp*

Det var 2 dagar från Labor Day-helgen, som brukar räknas som slutet på sommaren här. Jag avvaktar kraftfullt eftersom de lovat 33 grader nästa helg men okej.

Allmänt | |
Upp